De Legende van het land
De Homepage van Coltrains
Huis
Biografie JK Coltrain
Biografie
Foto's van JK Coltrain
Foto's
Muziek JK Coltrains
De Klemmen van de muziek
Video JK Coltrain
Video Klemmen
Boek Coltrain
Het boeken Info
Contact JK Coltrain
De Club van de ventilator
De Opslag van Coltrains
Koopwaar
De Vrienden van Coltrains
De Vrienden van JK
De Favorieten van Coltrains
De Verbindingen van JK
Recentste Nieuws JK Coltrains
Recentste Nieuws

De Radio van het Land van Coltrain


JK Coltrains Blog


Dit is J.K. Coltrain

Howdy en onthaal aan het Webhuis van traditionele singer & songwriter J. K. Coltrain van de landmuziek. Wij zijn blij dat u langs ophield en hopen dat u van uw verblijf geniet.

In zijn 25 plus jaren van het uitvoeren van J. is K. loyaal aan zijn wortels in landmuziek gebleven en hij waardeert zeer zijn vele ventilators en verdedigers die met hem door het allen hebben geplakt.

Hoewel J. K. nu goed meer dan 25 jaar heeft gepresteerd is zijn website het nooit beëindigend werk in uitvoering vooruitgang. Zo gelieve te houden terug binnen vaak op als nieuwe muziek, worden de foto's & het nieuws constant toegevoegd.

J. K. Werkt momenteel aan het reizen van met zijn band Nashvillains en ook het ontvangen van de Caravan van het Land. Hij voltooide enkel zijn nieuwe CD ' Tumbleweed in het Vierkant van Tijden ' en de mensen zijn reeds raaskallend over het. Zo stemde het verblijf voor meer van J. K. Coltrain en is zeker en horloge voor zijn verschijning in uw buurt. Wij waarborgen het een show is geen die u spoedig zult vergeten.

Klik hieronder op de Hete verbinding van het Nieuws om het recentste gebeuren in de wereld van J. de achterstand in te lopen K. Coltrains zodat u geen ding mist. Als het Engels niet uw primaire taal is ga aan; www.jkcoltrain.net voor onze nieuwe Internationale plaats.

Of kan wil niet het verschepen geen kosten betalen wachten? Klik hieronder het MP3 pictogram om de MP3 versie te kopen en u kunt om het even welk lied of volledige CDs onmiddellijk downloaden.


J. Ontvangt K. Coltrain de Reis van de Caravan van het Land


De Meter van de plaats

Deze plaats is © 2004-2008 van het Ontwerp van Dreamweaver, Alle Voorgebe*houde Rechten.